Nunad's Official Belog
Moment Moment Semester 1
Tuesday, 30 April 2013 0 CuteStalker
ASSALAMUALAIKUM ...


Hye semorang. Home sweet home. Herher. Kitee dah habis exam, tamatlah sudah semester1 *lempar buku* Hahaha. Teramat lah lega bila habis exam, tak seteghes macam hari tu sampai jerawat merata kat muka.



Semester 1 dah tamat weh, dah TAMAT !!! Baru semester 1, ada lagi 5. Banyaknyaaaaa :O Malasnya nak belajar, rasa macam nak berhenti belajar pehtu kahwin #Ehhh :P Haha cooldown nad, kata nak belajar tetinggi, mana boleh belajar sekerat jalan. 3 tahun rasa lama sesangat, tu pun jangan nak amik degree la master la. Hahahaha :D



Banyak nau kenangan masa sem 1 dengan classmates2 tercinta. Banyak sesangat, ketawa bersama susah senang bersama keluar bersama prank birthday sesama. Masa awal bulan hari tu kita semua macam ada selisih faham sikit kan tapi sekarang dah okay. Biasalah baru lagi kan, masing masing baru nak kenal pehtu nak sesuaikan diri dengan orang luar, tempat baru so berlaku la pergaduhan sikit tapi sekarang semuanya okay :) Kita dah macam 1 family yang tak boleh berpisah. Group whatsapp, group WeChat, group fb tak pernah sunyi. Mesti riuh rendah punya. Korang the best lah :) Kalau banyak kenangan mesti ada gambar kan. Hewhew :3 Jap eah nak upload :) 












nie birthday tika *tudung coklat depan sekali* memang dia kena prank terok terok punya HAHAHAHA :D





nie buddies yang paling rapat sekali dalam kelas, sebenarnya 6 orang tapi si zana tu tak suka bergambar -_- 




paintball







Shine bright like a diamond. Hahaha





Huarghhh! Banyaknyaaa gambar. Hahahaha tidak ku rajin nak meng-upload semua. Nak buat acaneee semua jenis pantang jumpa camere, yang gegirls tak payah cakap la, yang boboy pun sama ja. Hikhik okay kita geng ! Sep sikit *papppppp* :D Muka semua happy macam tadak masalah, muka rilek banyak, nak final memain lagi. Inilah DAT1 kahkahkah !! Harap tadak yang hilang sampai habis sem. Rasa tak lengkap kalau ada yang tak cukup. Serious talk. Nad saaayanggg awak awak semua. Muahhh :* Jumpa masa semester 2 pulak okay. Hikhik. Jaga diri uolls masa cuti. Bye goodnite :*



p/s Goodbye April Welcome May





Thanks you for reading this :)




Older Post . Newer Post


// More Than Words