Nunad's Official Belog
Save The Date Film
Friday, 8 March 2013 0 CuteStalker
ASSALAMUALAIKUM ...


Psst psstt. Okay malam nie takmaw cakap banyak, tengok video nie sudah -_-" tengok taw tengok taw, tengok la tengok la * Eewwww mengadenyeeeee * Hahaha !







Haa tengok dah ? Sweet kan ? Hikhiks. Ada someone suruh aku tengok sangatsangat video nie. Sweet katanya, memang tak dapat dinafikan lagi, serious sweet gila :O Couple masa sekolah lagi then dorang break up then couple balik sampai kahwin. See ? Kalau dah jodoh tak kemana, break up p lah macam mana pun, lari la jejauh, kalau dah tertulis jodoh kita, memang kita akan kahwin dengan dia :) Ouh btw, teringin nak buat video macam nie bila besar nanti, pre wedding gituuu. Aum aum :* harapharap future husband aku sporting macam lelaki dalam video nie, yang tak malu langsung bila depan camera macam aku nie. Hikhiks. Baru sweet like cekelet ;)

He loves skate she loves music
She loves to talk and he's her no.1 listener
He loves football and she's his no.1 fan
She loves taking photo and he's her model






PUBLISH !






Thanks you for reading this :)




Older Post . Newer Post


// More Than Words