Nunad's Official Belog
Ending My Love Story
Wednesday, 8 February 2012 2 CuteStalker
Wednesday-8.2.2012_ Hello guys :) Firstly aku nak cakap , ENTRY aku hari nih memang panjang gila-2 . kalau rasa malas nak baca , tak payah baca kay ! :D jari aku pun naik lebam nak taip hehe . Act , aku dah lama nak buat entry nih , dari hari rabu minggu lepas lagi tapi tadak masa . dengan aku demam astu pegy kL lagi so tadak masa nak menghadap benda nie -,-

So , hari nie aku nak cerita pasai aku punya ending love story . nak mula dari mana yaa ?? herher banyak sangat nie dalam kepala otak ! Semua orang taw kan aku dah clash dengan DIA ? tipu sangat kalau tak taw , dalam entry aku yang sebelom nih , berlambak aku cerita pasai dya . Okayy ! dah clash ! it's over ! tapi aku baru dapat taw yang dya dok tackle awek lain masa couple dengan aku dulu . woi ! apa nie ?? :O aku tak sangka amin sanggup buat dekat aku macam tuh . sumpah aku down gila malam tuh , keyau tak henti-2 , bayangkan ahh , masa tengah couple , tackle orang lain , acano tuh ? I nih yang dok msg dengan you tiap2 hari , you bulee dok kelih owang lain :( Aku tataw nak buat apa dah ahh , yang aku taw aku keyau sambil onL .. Bella sampai marah2 aku hihi and dya cakap gini -,-


Memang lah semua orang boleh cakap macam tuh , tapi hati yang menaggung nih , perghhhh !! SEKSA gilaaa :( Then bella pujok aku , dya bagi link video yang memang akan buat kita gelak HAHA :D . sumpah lawak ! memang aku gelak and tak keyau dah . harhar . thanx bella , aku sayang hang :) # kawan-2 yang lain pun banyak yang membantu :) 

Malam tuh memang aku tak boleh tido ahh , fikiran buntu ! apa yang aku pikir entahhh laaa -,- aku onL sampai awal pagi tapi sambil baca novel :) dalam pukol 3pagi kod , DIA sent dekat inbox , suroo aku on YM . Berbelah bagi nak on ke tidak .. pikir punya pikir , aku on lahhhh , bulehh bincang dengan dya . Aku ada save semua benda yang kami cakap , nak taip balik , aku malas weyyy , aku paste jelaahh eahh :D

--------------------------------------------------------------------------------------------
HIM: wt pa?
HIM: x tdoq g.

nadiasyahirah_94: yg tak eply msg apa kes ??
nadiasyahirah_94: habaq sat
nadiasyahirah_94: col tak angkat

HIM: krdt xdk
HIM: td kja byk

nadiasyahirah_94: sudah laa .. byk alasan u sygg
nadiasyahirah_94: habaq saja nak lari
nadiasyahirah_94: kan senang
nadiasyahirah_94: jenihh buang terus o0o
nadiasyahirah_94: apa nak jadi

HIM: pa bnda dk mrpek pown xtaw
HIM: herrrr
HIM: xpyh dk crmh sgt lwt2 nie

nadiasyahirah_94: awat plak tk blh ?
nadiasyahirah_94: u tu pasai apa ?
nadiasyahirah_94: org msg bt tk reti jaa
nadiasyahirah_94: hbq saja kata dok dgn awek tadi
nadiasyahirah_94: tk susah pn

HIM: pham dk krdt xdk??
HIM: n keja byk td
HIM: awex pa bnda xtaw
HIM: kja len byk lgii

nadiasyahirah_94: you .. i nak ckp 1 bnda .. i rasa i tanak dh cntact u .. i nak lupa u . sbb bila pkir balik , u ada owg lain .. i takmaw jadi bodoh sbb laki
nadiasyahirah_94: mmg i syg u tapi i tk blh go on lagi
nadiasyahirah_94: I taw pngai u sbenaq mcm mna
nadiasyahirah_94: i baru dpt taw
nadiasyahirah_94: so i rasa i kena lepaskan u walau mcm mna cara sekalipun .. biaq u jadi cinta terakhir i
nadiasyahirah_94: jnji i lepas u
nadiasyahirah_94: u fhm kan mksd i ?

HIM: baru dpt taw pa bnda?

nadiasyahirah_94: masa tgah cpl dgn i , u dok tckle org lain kod
nadiasyahirah_94: ape semua tu
nadiasyahirah_94: i tak sngka , u yg i sngka baik , dok buat taik blakang i
nadiasyahirah_94: jgn tk mngaku
nadiasyahirah_94: i taw smua
nadiasyahirah_94: slah i , u nmpak sgt
nadiasyahirah_94: sumpah amin , i syg u sowg ja , i cnta u sowg ja tp bila i taw u dok tkam i dr blakang , frust gilaaa

HIM: u yg mula dlu...i wat..apa slh??bwu adil kn

nadiasyahirah_94: tapi i tak buat mcm u buat .. u buat terok sgt .. nmpak sgt u dok gedik dkt betina tu .. sumpah i tak caya u buat mcm tu .. mmg i buruk sngka dkt u dlu, tpi i tk pnah pkir u akn tckle org lain bila d blakng i
nadiasyahirah_94: msg2
nadiasyahirah_94: i ny sapa ?
nadiasyahirah_94: habaq kata sngle
nadiasyahirah_94: sumpah i tk pnah ckp kat *** yg i sngle

HIM: xtaw arh....boringg arhh stia2 dahh
HIM: xdk hsill
HIM: wt pnat ja
HIM: skli ckp la owg tpu
HIM: i x cya dah lps 2
HIM: 2 jnis i

nadiasyahirah_94: apa ?? boring setia ? apa kejadahnya ?
nadiasyahirah_94: dok main perasaan owg
nadiasyahirah_94: apa kes ?
nadiasyahirah_94: yg yana buat dkt u , sudah laa
nadiasyahirah_94: dok balas dkt i pa nyaa ??
nadiasyahirah_94: yana , yana ,
nadiasyahirah_94: nadya , nadya
nadiasyahirah_94: lain sgt

HIM: u pown wt kt i ntag pa
HIM: xdk msa nk lpa sng2
HIM: i dh kta
HIM: skli ckp la
HIM: u wt
HIM: i xcya dh la

nadiasyahirah_94: satt .. u hbq , i buat apa kt u ? pasai *** ka?

HIM: mcm2 arhhh.....owg cta mcm2 laa
HIM: maw i tny smua x ngku
HIM: mhong2
HIM: lst2 bwu nk cta
HIM: pa bnda?
HIM: 2 pown jgn
HIM: nk slah aku ja
HIM: hok sndri wt mmg x npk..
HIM: 2 pown kta aku lgi
HIM: tang kwn2 unx
HIM: smua unx cta
HIM: aku yg slah
HIM: hok slma ni
HIM: unx mhong aku mcm2 awt unx x p cta kt dpa?
HIM: 2 pown
HIM: jgn
HIM: aku jgkk noo
HIM: pa cta?
HIM: aku mlasss la nk pnjg2 cta
HIM: sbb 2 aku pkiaq
HIM: baik xpyh cpl
HIM: lgi lma
HIM: lgi skit ati
HIM: lgi trok aku wt pngai
HIM: lgi unx skit ati
HIM: so
HIM: baik xpyhh
HIM: aku pown naikkk bwinkkkkkk dh unx taw dk cpl2 nie
HIM: mlaiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhh dahh aku nk pkiaqq
HIM: aku kwn ja ngn smua pmpuan mna aku nakk
HIM: lgi bgos
HIM: aku nk wt apa pown blh
HIM: p mna xdk spa hlg
HIM: hhpyyy
HIM: aku nk bebasss
HIM: aku xmaw pkiaqq pa dah
HIM: nk hppyy
HIM: 2 yg aku nk
HIM: unx mmg la pkiaq aku ja yg slah
HIM: sbb slma nie aku mls nk hngq2
HIM: nk crta 1 1 kt unx apa unx wt
HIM: aku mlaihhhhhhhhhh nk cta 1 1
HIM: aku bkn jns 2
HIM: sbb 2 unx dk npk
HIM: aku ja yg slah
HIM: pdhal unx tpu aku mcm2 hal
HIM: awt unx igt aku xtaw ka?
HIM: smua psl unxx
HIM: brcmbahhhhh
HIM: kwn2 aku kt sk unx taw dk?
HIM: unx igt dpa x cta ka?
HIM: tpi klaw aku tny pa2
HIM: ada unx ngku?
HIM: tobat unx x ngku
HIM: dk tny byk2 kli
HIM: bwu unx nk cta
HIM: 2 pown unx cta x hbs
HIM: 2 pown unx nk kta unx x slah??
HIM: aku ja yg slahh kn
HIM: kn?
HIM: aku ja yg jhat
HIM: aku ja smua
HIM: biaqq arhh
HIM: biaq p owg igt aku nie jhat,,aku yg slahh
HIM: papoii p
HIM: aku x herannnn
HIM: yg pntg smua nie aku ja yg taw
HIM: hti aku
HIM: aku ja yg pham
HIM: aku ja yg taw sbb pa aku wt smua nie
HIM: ok
HIM: bye
HIM: askommm

nadiasyahirah_94: bagi i ckp dulu
nadiasyahirah_94: tak kan nk bye teros ?
nadiasyahirah_94: i naktaw sgt bnda apa yg u kata i ny dok tpu u
nadiasyahirah_94: kalau u tak hbq , smpai bila i tak sdaq
nadiasyahirah_94: i taktaw nk ckp mcm mna
nadiasyahirah_94: yaa takpaa
nadiasyahirah_94: i pn jahat
nadiasyahirah_94: i pn salah
nadiasyahirah_94: bkn u sorg jaa
nadiasyahirah_94: mmg u tny , i tk ngaku .. sbb i takot u mrah
nadiasyahirah_94: last2 i ngaku jugak kan
nadiasyahirah_94: kwn2 sk u dok crta pasai ap ?
nadiasyahirah_94: i tk lyn pn jntn lain
nadiasyahirah_94: i tak pnah kuaq dgn jntn lain masa i cpl ngn u
nadiasyahirah_94: i bgtaw kat u , mna i nak p
nadiasyahirah_94: semua i ikut ckp u
nadiasyahirah_94: sumpah la , i tipu mcm mna pun .. i tak pnah cpl ngn owg len masa i tgh cpl ngn u
nadiasyahirah_94: fb i ... u cntrol kod
nadiasyahirah_94: smua u blh baca
nadiasyahirah_94: i mntak maaf pasai *****
nadiasyahirah_94: ya i taw u marh
nadiasyahirah_94: i mintak maaf sgt2
nadiasyahirah_94: i harap u fhm
nadiasyahirah_94: takpa laa kalau u dah explain
nadiasyahirah_94: tp i nak taw sgt i salah apa dkt u
nadiasyahirah_94: i harap u cta smua 

HIM: dah la..i mls nk pkiaqq dah...ikt u la apa pown..u nk lupa i??ok up 2 u...i xkn hlang arhh...wt la pa u nakk..i pts ngn u pown tpi i chat jgk,ada gk mcg...xpa..u xnk lps nie ikt ska u.....u slh pa ka,i slah pa ka...smpn ja la...wt pa nk pnjg cta dah..k..tke cre...bye...

nadiasyahirah_94: i nak taw
nadiasyahirah_94: u tk fhm ke ?
nadiasyahirah_94: i nak taw sgt bnda apa yg u tak puas hati dgn i smpai u tngl i ?
nadiasyahirah_94: u blh dok tkam blakng i ?
nadiasyahirah_94: bnda apa yg u mrah sgt2 dkat i ?
nadiasyahirah_94: mcm mana i jaga u
nadiasyahirah_94: u taw dak , setiap saat , u buat , i pkir
nadiasyahirah_94: msti i pkir , u g mane hari nih
nadiasyahirah_94: sdgkan smpai hri nie i masih nak amik taw pasal u ..
nadiasyahirah_94: u kua ngn sapa
nadiasyahirah_94: i nak taw semua bnda u buat

HIM has signed out. (2/2/2012 3:59 AM)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Okayy ! korang puas dah ?? So sekarang korang rasa salah sapa ?? aku kann ?? menitis terus ayaq mata aku bila dya explain macam tu . nampak sangat aku bersalah gila2 dalam hal nie :/ memang aku salah ! tak payah cakap dya yang salah dalam hal nih , aku yang  buat bagi dya jadi macam tu , tak payah cakap dya jahat ! orang selalu cakap , kalau nak tengok dya jujur sayang kita ke tidak , tengok mata dya rite ?? sumpah cakap , kalau tengok dari mata dya , memang dya betol2 sayangkan aku , ikhlas kawan dengan aku , cintakan aku , percaya kat aku tapi semua tu hilang bila aku buat perangai . aku memang silap ! aku tak sangka aku boleh terlayan *** . tapi benda tu dah lama , masa aku baru2 couple dengan DIA , ingatkan DIA dah maafkan aku , tak sangka dya dendam dekat aku sampai macam nie sekali . aku menyesal gila ahhh sebab aku boleh msg2 dengan *** , masa DIA dapat taw , memang dya marah gila dekat aku :( beribu kali aku mintak maaf , last2 dia maafkan aku jugak tapi .............................. :'(  Bila amin explain macam tu , baru aku dapat taw , pasai apa amin nak clash dengan aku . amin jadi tak setia sebab perangai aku taw dak ! aku memang BODOH la !! dah dapat lelaki yang sayangkan aku tapi aku sia2kan dya . amin tak penah nak bising2 dekat aku bila dya taw kata aku bersalah , dya lebih suka diamkan diri padahal dya dah taw macam2 pasal aku . sebab tu aku tak sedaq kata aku buat salah . tapi B , you tak kan tak boleh maafkan i langsung ?? cuba bagi peluang dekat i :( manusia selalu melakukan kesalahan bukan ..Malam tu aku keyau sampai pukol 6pagi , sebab tu boleh demam . aku kalau keyau terlampau , memang demam :/ # lekeh sungguh -,-



04.02.2010/10:25 p.m - Aku dapat msg dari hang ! tengok fon bunyi '1 new message from superHERO' aku dah tersenyum , dihati rasa best gila , maybe hang nak msg dengan aku kan .. tapi bila dah baca , ya allah ! hang sent macam gini " Jangan mcg or chat apa2 dah kat fb .. owang laen yang guna fb i ...k..cekom.." Aku dah tak boleh nak tahan lagi dah , mudah sungguh ayaq mata aku meleleh .. you cakap , you malas dah nak couple , tapi kalau dah awex taw passwd fb , apa cerr ?? tak couple kah macam tu ?? tak series kah ??  nampak sangat dah you betol2 sayang dekat dya .. sebab tu you boleh bagi passwd fb you dekat dya .. I tak tukaq pun passwd fb i sebelom nih walaupun kita dah brek sebab i taw , u still bukak lagi i punya fb , tapi bila dah jadi gini , i terpaksa tukaq :( maaf k ! I harap u faham . i teringat masa dulu you mula2 nak tackle i , buat bagi i betol2 percaya dekat you yang you tadak girl lain .. sama la kan dengan girl yang you tengah tackle sekarang . macam mana you buat dekat i , macam tu you buat kat dya .. takpelaahh you , buatlah selagi mampu :(



06.02.2010/04:30 p.m _ You sent lagi msg dekat i , tapi you cakap you nak tukaq sim esok ! lagi sekali ayaq mata aku meleleh :'( masa tu i dah rasa , habis la lepas nie , memang lost contact teros dengan you ! sumpah aku tak kuat , aku rasa aku betol2 kehilangan dya . 1 msg daripada DIA , amat meMENTALkan fikiran aku hampa taw dak :/

Bertuah girl yang dapat dya , dya memang care gila dekat orang yang dya sayang .. dya sangat memahami then dya tak suka awek dya pegy melilau merata sebab dya kata , nanti orang cakap " pompuan gedik " haha . dya sanggup buat fren finder sebab nak taw kita ada di mana . memang best ! dya betol2 tunjuk macam mana dya sayang dekat kita . aku suka cara dya jaga aku :) dya jaga aku macam nyawa dya sendiri . B ! i miss when you said for me" YOU HAK MILIK I ! TITIK ." :( i rindu gila2 perkataan tu , sampai sekarang i masih simpan lagi msg yang you cakap macam tu . msg you daripada bulan 6 tahun lepas pun i simpan , i tak delete langsung , i sayangg gila nak delete sebab i taw tak kann ada lagi msg2 macam tu dari you .

Aku sayang gilaa dekat dya .. walaupun dah clash , aku masih tak boleh nak layan lelaki lain , kawan2 semua suroo berkawan dengan orang lain , aku dah cuba tapi tak boleh .. walaupun kita paksa diri kita tapi hati kata tak boleh , memang tak kann jadi ! lagipun kita nak berkawan dengan orang , kena ikhlas kan .. aku takmaw nak berkawan dengan orang semata2 nak lupakan dya .. biaq dya hilang sendiri dalam fikiran aku tapi bukan dengan cara macam tu -,- 



 
Cuba bayangkan , tangan yang korang selalu genggam berada di tangan orang lain ?? apa perasaan korang ?? :( Biaq lahh aku still macam nie , hidup sorang2 , tak payah berteman pun tak paa , kawan2 banyak yang boleh teman aku .. tipu laa kalau cakap tak sunyi kan , memang sunyi sekarang , tadak nak msg dengan sapa then rasa hidup kosong ja tapi untuk cari pengganti , memang tak kann lahh .. aku tak mengharap dah dekat dya sebab aku taw , sia2 jaa kalau tunggu dya .. dya kalau dah ludah , dya tak kann jilat balik ! tu prinsip dya . kalau dah jodoh , tak kemana kan .. tuhan dah tentukan jodoh kita , sayang macam mana pun , kalau dya bukan jodoh kita , tak jadi jugak rite ?? so biaq laahhh hidup macam nih , aku nak jadi hati kering lepas nie , tak kann percaya dah dekat mana2 lelaki .. Aku happy bila amin cakap dya happy sekarang . takpaa , bagos laa kalau that girl boleh bahagiakan you :) bertuah dya dapat you ! I harap sangat dya tak sakitkan hati you macam mana i sakitkan hati you and jaga you elokelok :/ maybe dya jodoh you .. tapi cepat betol sayang u dekat i berubah and cepat betol u sayangkan that girl :'(

Guys yang baca aku punya entry nie , espcly yang girl , jangan jadi macam aku kay ! kalau korang dah jumpa dengan lelaki yang betol2 sayangkan korang , tolong jangan sia2kan dya okay ! jangan bagi dya hilang kepercayaan dekat korang and jangan buat benda yang dya tak suka :) jangan jadi macam aku taw , menyesal pun dah tak guna :( betol orang cakap ,
KITA AKAN MENGHARGAINYA BILA KITA KEHILANGANNYA :/ 

to superHERO : i tak kan lupakan semua kenangan2 kita selama kita kenal 2 tahun 3 bulan , no matter what happen , i'm still love you :'(








# thanks you for reading




Thanks you for reading this :)




Older Post . Newer Post


// More Than Words